Ugrás a tartalomra

Bemutatkozás

 

Tisztelt Érdeklődő!

Radnai Ervin vagyok ipari ingatlanközvetítő.
14 éve foglalkozom ezen területtel mint bérbeadás mint értékesítéssel kapcsolatban. Több különböző céggel dolgoztam együtt, és jó érzéssel gondolok vissza ezekre az időszakokra, mert több ezer négyzetméter kiadásába vagy értékesítésébe vehettem részt.
Sok éve önállóan dolgozom saját cégemben ügyvédi háttérrel és saját tapasztalataim szerint fejlesztem tevékenységemet különös tekintettel a gazdasági környezet jelenleg zajló részben járvány sújtotta átalakulására. Kapcsolatot továbbra is tartok több ipari ingatlanközvetítő cég néhány kollégájával.

Jóindulattal és szakértelemmel állok a hozzám fordulókhoz, mint ahogy én is ezt várom el, ha egy általam nem ismert szakterület képviselőjét megkeresem. Se többre se kevesebbre nincs szükség!

Másik szakterületem a raktári polcrendszerek forgalmazása, amellyel 20 éve foglalkozom, jelenleg is aktívan. Tulajdonképpen emiatt kezdtem el üzleti célú ingatlanokat közvetíteni, mert rendszeresen tapasztaltam, hogy adott ipari ingatlan vagy raktár választásával nem sikerült a kapacitás növelést megvalósítani úgy ahogy azt az adott cég szerette volna. 

Sok cég telephelyére fordított költségeiben jelentős a tartalék, amelyet havi rendszeres megtakarítássá lehet változtatni egy megfelelőbb ingatlan kiválasztásával.
Ezt szeretném elősegíteni a két szakterület együttes alkalmazásával (természetesen ahol igénylik).
Továbbiakat majd személyesen egy általam képviselt ingatlan bemutatásakor!

Tisztelettel

Radnai Ervin
ipari ingatlanközvetítő
és értékbecslő