Ugrás a tartalomra

Bemutatkozás Alkmár 2000 Kft.

Tisztelt Érdeklődő!

18 éve foglalkozom ipari ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával. Sok vállalkozással dolgoztam és dolgozom együtt és jó érzéssel gondolok arra hogy számtalan cég és Ügyfél előre lépésében vehettem és vehetek részt. 
Önállóan dolgozom  - ügyvédi háttérrel - és szervezem tevékenységemet, különös tekintettel az állandóan változó gazdasági környezetre. 
Szakterületem elsősorban az ipari és gazdasági övezetekben lévő gyárak, üzemek, raktárak, műhelyek és egyéb ipari ingatlanok közvetítése.

Jóindulattal és szakértelemmel fordulok az engem Keresőkhöz, mint ahogy én is ezt várom el ha egy általam nem ismert szakterület képviselőjét megkeresem. Se többre se kevesebbre nincs szükség!

Második területként ipari ingatlan értékbecslő tevékenységemet emelném ki amelyben szakirányú végzettséget szereztem.
Természetesen a két terület összefügg és mindkét tevékenységben használom az összes megszerzett tapasztalatot.
 
Harmadik szakterületem raktári polcrendszerek forgalmazása, amellyel 22 éve foglalkozom, jelenleg már nem aktívan. Tulajdonképpen emiatt kezdtem el üzleti célú ingatlanokat közvetíteni, mert rendszeresen tapasztaltam, hogy adott ipari ingatlan választásával, sokszor nem sikerült azt az előre lépést úgy megvalósítani mint ahogy a cég szerette volna.
Legtöbbször a kialakult kész helyzeten már a raktártechnika egyéb megoldásainak segítségével csak mérsékelten lehetett segíteni. 
Elmúlt években rengeteg megoldást láttam és ajánlottam ipari ingatlanokkal kapcsolatos problémák megoldására, amit szívesen osztok meg Önökkel konkrét ügyletek kapcsán ha bizalmukkal megtisztelnek. 
 
Cégem: Alkmár 2000 Kft.
Cégj. sz.: 01-09-730113
 
További honlapok:
https://eladoipariingatlan.hu/
https://iparitelek.com/
https://raktarpolc.hu/
 
 
Tisztelettel
 
Radnai Ervin
ipari ingatlanközvetítő
és értékbecslő