Ugrás a tartalomra
17 január

Irodára mindig szükség lesz, de a dolgozókat már nehezebb lesz megtartani

A távmunka miatt a közösségi élmény és a céges identitás elvesztése meg fogja nehezíteni a munkavállalók megtartását, ami a járványhelyzet előtt az egyik fő fókusza volt minden cégvezetőnek, és ami számos céget motivált tágas, egyedi belsőépítészeti megoldásokat és nagy közösségi tereket alkalmazó irodák kialakítására. A következőkben a „kevesebb csúszda, több videochat-re alkalmas tárgyaló” lehet a meghatározó" - véli Salamon Adorján, az ESTON International vezérigazgatója. Az új kihívásokról, a megváltozott irodahasználatról, illetve az irodapiac jövőjéről beszélgettünk a szakértővel. 
15 április

Hatalmas telek cserélt gazdát a reptér közelében

Az Erste Bank Hungary Zrt. 100%-os tulajdonában álló, ingatlankezeléssel és-értékesítéssel foglalkozó Erste Ingatlan Kft. tulajdonában lévő 170 hektáros ecseri területből 57 hektár adásvételéről szóló megállapodást írt alá egy nemzetközi logisztikai céggel...
10 február

Újabb ezer lakás jöhet a Duna-parton - Óriási telket vett a legnagyobb lakásfejlesztő

Egy 115 ezer négyzetméteres fejlesztési területet vásárolt a XIII. kerületben, közvetlenül a Duna-parton a Cordia – derül ki Budapesti Értéktőzsde közleményéből.